Menu

Lugarde Garage Woodville 586x486cm PS11

Lugarde Pro-Systeem Garage Woodville 586x486cm PS11

De Lugarde garage Woodville biedt vele mogelijkheden. Gezien de afmeting en hoogte is er veel beschikbare ruimte. De garage heeft een afmeting van 300x486cm en de overkapping 286x486cm. Ideaal voor het parkeren van uw auto(s) en/of het houden van een hobbyruimte of opslag. Bovende garage is er ruimte waar een zoldervloer geplaatst kan worden zodat er nog meer opslagruimte ontstaat. Bij dit prachtige nieuwe systeem worden de 28mm dikke wanddelen in dikke palen van 14 x 14cm  geschoven. Hierdoor ontstaat een robuuste en moderne look. De garage kan op maat geleverd worden, vraag ons naar de mogelijkheden. 

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Afmeting:

586x486cm

Wanddikte:

28mm

Wanden:

1x B, 4x D en 3x E

Palen 14x14cm:

1x A, 1x B, 2x C, 4x D en 1x E

Schoren

2 sets 9x9cm + 7 sets sierschoren 4,5x9cm

Dakoverstek:

+/- 35cm

Nokhoogte:

+/- 499cm

Wandhoogte:

+/- 248cm

Oppervlakte garage

14,6 m2

Inhoud garage

53,9m3

Type dak

Zadeldak 40 graden (28,48m2)

Dakbedekking:

Shingles

Deur:

1 x Garagedeur GD02 2290x2000mm volhout en openslaand

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

Shingles dakbedekking

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties: Montage
  Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)

Keteldruk-Impregnatie
Keteldruk-impregnatie in een groene of bruine kleur en is alleen mogelijk bij blokhutten en Pro-systeem-tuinhuizen. Het impregneermiddel wordt diep in het hout geperst. Verdere behandeling aan de binnen- & buitenzijde is niet nodig. Een keteldruk-geïmpregneerde blokhut of Pro-systeem tuinhuis heeft verreweg de langste levensduur. Het hout is optimaal beschermd. Verven is niet nodig, maar kan altijd als u dat wenst.
Ramen en deuren worden niet keteldruk-geïmpregneerd. Deze kunt u wel dekkend gebeitst, transparant gebeitst of sproei-geïmpregneerd bestellen. De eerste periode na het keteldruk-impregneren heeft het hout een verhoogde werking. Het hout kan dan nog wat krimpen.

 


Van: € 6.408,00
Voor: € 5.959,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: