Menu

Lugarde kapschuur Beaumont 336x622cm PS9

Lugarde Pro-Systeem Kapschuur Beaumont 336x622cm PS9

De Lugarde kapschuur Beaumont is een prachtig kwalitatief nieuw systeem waarbij de 28mm dikke wanddelen in dikke palen van 14 x 14cm worden geschoven. Hierdoor ontstaat een robuuste en moderne look. De kapschuur kan op maat geleverd worden, vraag ons naar de mogelijkheden. 

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Afmeting:

336x622cm

Wanddikte:

28mm

Wanden:

2x A, 3x C en 3xD

Palen 14x14cm:

3x A, 1x B, 3x C, 3x D en 1x E

Balustrades:

7,58m1

Dakoverstek:

+/- 35cm

Nokhoogte:

+/- 355cm

Wandhoogte:

+/- 248/164cm

Oppervlakte

6,7 m2

Inhoud

19m3

Type dak

Zadeldak 40 graden (20,9m2)

Dakbedekking:

Shingles

Deur:

1 x PE45FH 1210x1935mm volhout

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

Shingles dakbedekking

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties: Montage
  Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)

Keteldruk-Impregnatie
Keteldruk-impregnatie in een groene of bruine kleur en is alleen mogelijk bij blokhutten en Pro-systeem-tuinhuizen. Het impregneermiddel wordt diep in het hout geperst. Verdere behandeling aan de binnen- & buitenzijde is niet nodig. Een keteldruk-geïmpregneerde blokhut of Pro-systeem tuinhuis heeft verreweg de langste levensduur. Het hout is optimaal beschermd. Verven is niet nodig, maar kan altijd als u dat wenst.
Ramen en deuren worden niet keteldruk-geïmpregneerd. Deze kunt u wel dekkend gebeitst, transparant gebeitst of sproei-geïmpregneerd bestellen. De eerste periode na het keteldruk-impregneren heeft het hout een verhoogde werking. Het hout kan dan nog wat krimpen.
Van: € 4.988,00
Voor: € 4.635,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: