Menu

Lugarde tuinhuis Alexandra 300x250cm PS1

 

 

 

 

 

 

 

 

Lugarde Pro-Systeem Tuinhuis Alexandra PS1 300x250cm

Het Lugarde Tuinhuis Alexandra platdak heeft een afmeting van 300x250cm en is uitgevoerd in het unieke Pro-systeem, daarbij worden de 28mm wanddelen in de robuuste 14x14cm palen geschoven. Het tuinhuis is uitgevoerd met 1 x PE46H enkele deur en 1 x PE48 draai-kiep raam met HR++ dubbelglas. Kortom; zeer kwalitatief en zeer geschikt als bijvoorbeeld kantoor en verblijf. Maatwerk is mogelijk.

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Afmeting:

300x250cm

Wanddikte:

28mm

Wanden:

2x D en 2x E

Palen 14x14cm:

3x D

Dakoverstek:

+/- 23cm

Hoogte:

+/- 249cm

Hoogte tot boei:

+/- 221cm

Oppervlakte tuinhuis

7,5 m2

Inhoud tuinhuis

17,6m3

Type dak

Platdak (7,5m2)

Dakbedekking:

EPDM Dakbedekking

Deur:

1 x PE46H enkele deur 770x1935mm met echt HR++ dubbelglas

Raam:
1 x PE48 draai-kiep raam 1290x1000mm met echt HR++ dubbelglas

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

EPDM dakbedekking + uitloop + Aluminium daktrimmen

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties: Montage
  Maatwerk                                   

 

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)

Keteldruk-Impregnatie
Keteldruk-impregnatie in een groene of bruine kleur en is alleen mogelijk bij blokhutten en Pro-systeem-tuinhuizen. Het impregneermiddel wordt diep in het hout geperst. Verdere behandeling aan de binnen- & buitenzijde is niet nodig. Een keteldruk-geïmpregneerde blokhut of Pro-systeem tuinhuis heeft verreweg de langste levensduur. Het hout is optimaal beschermd. Verven is niet nodig, maar kan altijd als u dat wenst.
Ramen en deuren worden niet keteldruk-geïmpregneerd. Deze kunt u wel dekkend gebeitst, transparant gebeitst of sproei-geïmpregneerd bestellen. De eerste periode na het keteldruk-impregneren heeft het hout een verhoogde werking. Het hout kan dan nog wat krimpen.
Van: € 2.619,00
Voor: € 2.435,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: