Menu

Lugarde tuinhuis Queenstown 350x486cm PS7

Lugarde Pro-Systeem tuinhuis Queenstown 350x486cm PS7

Een geweldig tuinhuis die veel mogelijkheden biedt. Het tuinhuis Queenstown, waarbij 28mm wanden in dikke palen van 14x14cm worden geschoven, biedt met 17m2 veel ruimte. Maatwerk bij dit model is mogelijk, zo kunnen de afmetingen aangepast worden maar ook kunnen ramen en deuren worden vervangen of worden toegevoegd. Een zeer mooi tuinhuis die voor veel doeleinde gebruikt kan worden.

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Afmeting:

350x486cm

Wanddikte:

28mm

Wanden:

2x D 4x F

Palen 14x14cm:

2x C en 4x D + 6 sets sierschoren 4,5 x 9cm

Dakoverstek:

+/- 35cm

Nokhoogte:

+/- 331cm

Wandhoogte:

+/- 248cm

Oppervlakte tuinhuis

17 m2

Inhoud tuinhuis

48,9m3

Type dak

Zadeldak 25 graden (17,01m2)

Dakbedekking:

Shingles

Deur:

1 x PX39H 770x1935mm met echt HR++ dubbelglas

Raam:

1 x PX37 770x1000mm met echt HR++ dubbelglas

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

Shingles dakbedekking

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties: Montage
  Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)

Keteldruk-Impregnatie
Keteldruk-impregnatie in een groene of bruine kleur en is alleen mogelijk bij blokhutten en Pro-systeem-tuinhuizen. Het impregneermiddel wordt diep in het hout geperst. Verdere behandeling aan de binnen- & buitenzijde is niet nodig. Een keteldruk-geïmpregneerde blokhut of Pro-systeem tuinhuis heeft verreweg de langste levensduur. Het hout is optimaal beschermd. Verven is niet nodig, maar kan altijd als u dat wenst.
Ramen en deuren worden niet keteldruk-geïmpregneerd. Deze kunt u wel dekkend gebeitst, transparant gebeitst of sproei-geïmpregneerd bestellen. De eerste periode na het keteldruk-impregneren heeft het hout een verhoogde werking. Het hout kan dan nog wat krimpen.
Van: € 3.850,00
Voor: € 3.580,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: