Menu

Lugarde tuinhuis Springfield 350x822cm PS13

Lugarde Pro-Systeem Tuinhuis Springfield 350x822cm PS13

Het Lugarde Tuinhuis Springfield platdak heeft een afmeting van 350x822cm waarvan het tuinhuis een afmeting heeft van 350x350cm en de overkapping 350x472cm. Het tuinhuis Springfield is uitgevoerd in het unieke Pro-systeem, daarbij worden de 28mm wanddelen in de robuuste 14x14cm palen geschoven. Het tuinhuis is uitgevoerd met 1 x SD200 schuifdeur en 2 x PJ07 vaste ramen met HR++ dubbelglas. Volop genieten!! 

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, Het toevoegen van glaswanden behoort ook tot de mogelijkheid. U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Afmeting:

350x822cm

Wanddikte:

28mm

Wanden:

1x C, 2x D en 4x F

Palen 14x14cm:

2x A, 1x B, 1x C, 4x D en 1x E incl. 3 sets schoren 9x9cm

Dakoverstek:

+/- 23cm

Hoogte:

+/- 249cm

Hoogte tot boei:

+/- 221cm

Oppervlakte tuinhuis

12,3 m2

Inhoud tuinhuis

30,5m3

Type dak

Platdak (28,77m2)

Dakbedekking:

EPDM Dakbedekking

Deur:

1 x SD200 schuifdeur 2000x1935mm met echt HR++ dubbelglas

Raam:
2 x PJ07 vaste ramen 340x1530mm met echt HR++ dubbelglas en ventilatierooster

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

EPDM dakbedekking + uitloop + Aluminium daktrimmen

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties: Montage
  Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)

Keteldruk-Impregnatie
Keteldruk-impregnatie in een groene of bruine kleur en is alleen mogelijk bij blokhutten en Pro-systeem-tuinhuizen. Het impregneermiddel wordt diep in het hout geperst. Verdere behandeling aan de binnen- & buitenzijde is niet nodig. Een keteldruk-geïmpregneerde blokhut of Pro-systeem tuinhuis heeft verreweg de langste levensduur. Het hout is optimaal beschermd. Verven is niet nodig, maar kan altijd als u dat wenst.
Ramen en deuren worden niet keteldruk-geïmpregneerd. Deze kunt u wel dekkend gebeitst, transparant gebeitst of sproei-geïmpregneerd bestellen. De eerste periode na het keteldruk-impregneren heeft het hout een verhoogde werking. Het hout kan dan nog wat krimpen.
Van: € 5.735,00
Voor: € 5.330,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: