Menu

Lugarde Prima Chloé 300x600cm 28mm PR23

 

Tuinhuis Lugarde Prima Chloé 300x600cm 28mm platdak PR23.

De Lugarde Prima Chloé is voorzien van veel mogelijkheden en gemakken. Het tuinhuis bestaat uit 2 gedeelten, het 1e gedeelte heeft een afmetingn van 180x240cm en het 2e gedeelte van 180x360cm met daarbij een luifel van 120x360cm. het 2e gedeelte is voorzien van een vierluik deur die volledig geopend kan worden. Dit charmante tuinhuis met plat dak en kleine luifel heeft een grote, glazen deur en twee aparte ruimtes. In de kleinste ruimte kunt u bijvoorbeeld uw fietsen stallen of uw tuingereedschap opslaan.De tweede ruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een kantoor-aan-huis of als hobbyruimte. Het maakt niet uit wat u ervan maakt. Bij mooi weer kunt u de grote vouwdeur opendoen. Het stabiele tuinhuis is gebouwd met het Prima 3=1 systeem en heeft in totaal meer dan 10 m² oppervlakte. De prima Chloé is standaard uitgevoerd met 1 enkele deur DD01H  en 1 VL02H vouwdeur met echt HR++ dubbel glas. Het dak is voorzien van EPDM dakbedekking en wordt afgewerkt met zeer mooie aluminium datrimmen en INCL. SOKKELS.

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Houtdikte in mm:

28mm

Fundamentmaat:

300x600cm

Oppervlakte tuinhuis:

10,8M2

Inhoud tuinhuis

26,5M3

Overstek:

+/- 18cm

Hoogte:

+/- 245cm

Wandhoogte:

+/- 217cm

Deur(en):

1 x DD01H enkele deur 1935x770mm volhout

1 x VL02H vierluik deur 2415x1935mm met echt HR++ dubbel glas

Raam / Ramen:

n.v.t.

Dakbedekking:

EPDM rubber

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

EPDM Dakbedekking

 

Aluminium daktrimmen

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties:

Montage

 

Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

Uitvoeren in 44mm houtdikte

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)
Van: € 5.091,00
Voor: € 4.630,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: