Menu

Lugarde Prima Jake XXL 300x720cm 28mm PR28

 

Tuinhuis Lugarde Prima Jake XXL 300x720cm 28mm platdak PR28.

De Lugarde Prima Jake XXL heeft een groter tuinhuis dan de standaard Prima Jake of de Prima Jake XL. Het tuinhuis heeft een afmeting van 240x300cm. De overkapping heeft een afmeting van 300x420cm met een achterwand van 420cm, een zijwand van 240cm en maarliefst 8 palen van 12x12cm incl schoren en stelvoeten. Het tuinhuis heeft 1 x PE45F dubbele volhouten deur. Het dak is voorzien van EPDM dakbedekking en wordt afgewerkt met zeer mooie aluminium datrimmen. Het is mogelijk dit model met 3 palen uit te voeren (tegen minderprijs). Het is ook mogelijk dit model gespiegeld te bestellen.

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

 

Houtdikte in mm:

28mm

Fundamentmaat:

300x720cm

Oppervlakte tuinhuis: 7,2M2
Inhoud tuinhuis 17,6M3

Overstek:

+/- 18cm

Nokhoogte:

+/- 245cm

Wandhoogte:

+/- 217cm

Deur(en):

1 x PE45F volhouten dubbele deur 1800x770mm

Raam / Ramen:

n.v.t. (wel toe te voegen)

Dakbedekking:

EPDM rubber

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

EPDM Dakbedekking

 

Aluminium daktrimmen

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties:

Montage

 

Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

Uitvoeren in 44mm houtdikte

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)
Van: € 4.638,00
Voor: € 4.220,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: