Menu

Lugarde Prima Nova 360x840cm 44mm PR35

 

Tuinhuis Lugarde Prima Nova 360x840cm 44mm platdak PR35.

De Lugarde Prima Nova is een plaatje!! Het tuinhuis heeft een afmeting van 360x420cm en biedt hiermee erg veel ruimte. Het afgebeelde tuinhuis heeft een dakoverstek van 60cm aan de voorzijde (wat niet standaard is). De overkapping biedt met haar afmeting van 300x420cm veel ruimte voor gezelligheid, de overkapping is aan 2 zijdes open. De prima Nova is standaard uitgevoerd met 1 enkele deur PE61H (rechtsdraaiend) en 1 PE47 draai-kiep raam. De overkapping heeft 4 palen van 12x12cm incl schoren en stelvoeten. Het dak is voorzien van EPDM dakbedekking en wordt afgewerkt met zeer mooie aluminium datrimmen. Incl. sokkels, excl. groter dakoverstek van het tuinhuis aan de voorzijde.

Dit tuinhuis kunt u bekijken en aanpassen naar wens in de 3D configurator, U kunt deze uw samenstelling doorsturen en wij maken een passende offerte hiervoor.

Houtdikte in mm:

44mm

Fundamentmaat:

360x840cm

Oppervlakte tuinhuis:

15,1M2

Inhoud tuinhuis

39,3M3

Overstek:

+/- 18cm

Hoogte:

+/- 260cm

Wandhoogte:

+/- 232cm

Deur(en):

1 x PE61H enkele deur 770x1935mm met echt HR++ dubbelglas

Raam / Ramen:

1 x PE47 draai-kiep raam 770x1000mm met echt HR++ dubbelglas

Dakbedekking:

EPDM rubber

Houtsoort:

Eerste klas Noord-Europees vurenhout

Inclusief:

Geïmpregneerde fundamentbalken

 

Montagemateriaal en handleiding

 

EPDM Dakbedekking

 

Aluminium daktrimmen

 

Raam en deurbeslag

 

Levering aan huis in NL (m.u.v. waddeneilanden)

Opties:

Montage

 

Ramen en deuren vervangen/toevoegen                                  

 

Uitvoeren in 44mm houtdikte

 

(Voor het toevoegen van opties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen).

Sproei-Impregnatie
Complete voorbehandeling (sproei-impregnatie) in transparant wit, blauw-grijs, groen of eiken-bruin. Uw tuinhuis, blokhut of overkapping heeft nu een grondlaag. Ook beschermt sproei-impregnatie uw tuinhuis, blokhut of overkapping tegen schimmels en rottingsprocessen. De binnenzijde is daarmee beschermd en hoeft u niet te beitsen. Om uw tuinhuis, blokhut of overkapping te beschermen tegen weersinvloeden moet u de buitenzijde wel binnen een jaar beitsen of verven.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Wanden (en boeidelen)
   Binnenvloer

Beitsen
Kleurloze grondlaag (impregneermiddel) op binnen- en buitenzijde, plus compleet gebeitste buitenzijde, inclusief deuren & ramen (keuze uit zes kleuren). Met deze behandeling is uw tuinhuis of veranda voor 2-3 jaar beschermd. Het is mogelijk om de ramen en deuren in een andere kleur te bestellen dan de wanden. De ramen en deuren worden voorzien van drie behandellagen. 
Voor het optimale resultaat en nóg mooiere afwerking kunt u het hout licht opschuren en voorzien van nog een laag verf na montage. Hierdoor verdwijnen vrijwel alle oneffenheden en is uw buitenverblijf voor 4 à 5 jaar beschermd. U kunt bij uw bestelling de juiste kleur beits bijbestellen.
Per onderstaande onderdeel kan telkens één kleur worden gekozen:
   Ramen en deuren
   Palen (en boeidelen)
   Wanden (en boeidelen)

Van: € 6.146,00
Voor: € 5.595,00
Voorraad: Leverbaar
Aantal: