Menu

Welkom bij  
Van grote tot kleine tuinhuizen en blokhutten, van standaard tot compleet maatwerk, bij Polsvoort Outdoor zit u goed.  Wij zijn gespecialiseerd in tuinhuizen, blokhutten en veranda’s en staan u graag met advies en service bij. Een tuinhuis, blokhut of veranda is een meerwaarde voor uw tuin, ze kunnen dienen als schuur, hobbyruimte, verblijf of waar u gezellig kunt ontspannen en volop kan genieten van het buitenleven. Met ons ruime assortiment van kwalitatieve producten en maatwerkmogelijkheden tegen scherpe prijzen is er voor een ieder wat wils. Het produceren naar wens behoort zeker tot de mogelijkheden.

Services
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast ons uitgebreide assortiment kunnen wij de volgende service aanbieden;

Montage;
Bij het monteren van een blokhut, tuinhuis of veranda komt veel bij kijken. Onze monteurs zijn vakmensen die dagelijks de montage verzorgen en beschikken over juiste gereedschappen en ervaringen. Door de montage uit te besteden bent u ervan verzekerd dat de montage snel en vakkundig zal zijn en u nergens naar om hoeft te kijken. De levering en montage worden altijd op elkaar afgestemd.

 

Beitsen, impregneren & hoge druk impregnatie;
Het verduurzamen van uw tuinhuis, blokhut of veranda kan d.m.v. beitsen. Naast het verduurzamen geeft u het product de gewenste kleur of kleurencombinatie. Wij maken gebruik van een hoge kwaliteit beits. Hierbij heeft u de keus uit een transparante beits of een dekkende beits. Transparant wil zeggen dat de houtnerf zichtbaar blijft na het beitsen. Het beitsen van uw product vraagt wel wat tijd. Wel kunt u op deze manier de levensduur van bijvoorbeeld uw blokhut aanzienlijk verlengen. Het is verstandig om uw tuinhout één keer in de 3 a 5 jaar opnieuw te beitsen.

Het Impregneren/voorbehandeling in kleur gebeurt aan de hand van de dompeltechniek. De dompeltechniek is een populaire techniek om uw tuinhout te verduurzamen. De binnenzijde en de delen waar na montage niet meer bij komt zijn beschermd en hoeft u in de toekomst niet weer te behandelen met een beits. Na deze vorm van verduurzamen dient u binnen een aantal jaar het hout te behandelen met een beits voor een optimale bescherming.

Bij hoge druk impregnatie (KOMO) wordt het impregneermiddel in het hout geperst wat het hout aanzienlijk verduurzaamt. Een verdere vorm van behandeling is niet nodig en het product is onderhoudsvriendelijk. Het behandelen met een kleur beits behoord nog wel tot de mogelijkheid.

Straatwerk;
Een juiste fundering van uw tuinhuis, blokhut of veranda is van groot belang. Indien het fundament niet goed gelegd is/wordt kunnen er later problemen ontstaan zoals het niet goed functioneren  van ramen/deuren. Tevens kunnen er kieren tussen de wanddelen ontstaan. Wij kunnen zorgdragen voor een juist fundament, naast het leveren van een groot assortiment bestrating beschikken wij over vakmensen die bij u het straatwerk kunnen verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hemelwaterafvoer;
Bij al onze producten kunnen wij de hemelwaterafvoer verzorgen. Van PVC tot zinken dakgoten en regenpijpen in diverse diameters. De zinken dakgoten en regenpijpen zijn zeer eenvoudig en zonder soldering te monteren, dit is een uniek systeem en naast de duurzame werking heeft dit zinken systeem een zeer aantrekkelijke uitstraling.

Levering aan huis;
Al onze tuinhuizen, blokhutten en veranda’s worden gratis bij u thuis afgeleverd. De levering is aan wegwegkant. Bij montage wordt de levering en montage op elkaar afgestemd.

Showsite
Op onze showsite, waar diverse modellen en types worden tentoongesteld, kunt u terecht voor bezichtiging, advies en om inspiratie op te doen.
De showsite is de gehele week toegankelijk voor bezichtigingen.
Adres showsite;
Polsvoort Outdoor
Doggersbank 4
7202CT Zutphen

Dealer van o.a.
Wij zijn dealer van diverse kwalitatieve producten o.a.
- Lugarde   (digitale brochure)
- Interflex   (digitale brochure)
- Grandcasa
- Biancasa   (digitale brochure)
- Koopmans Verf   (digitale brochure)
- Wagner Verfspuitsystemen